Ajánló‎ > ‎

Az ember mint lombik - összefoglaló nap

Ilona Pecze, 2017. aug. 14. 6:44   [ 2017. szept. 13. 4:23 frissítve ]

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság


Az ember mint lombik

Életfolyamatok és alkímiai műveletek analógiái – ahogy homeopátiás szerekben megtestesülnek

címmel

összefoglaló napot tart

Bóna László 2016/17-es évadban tartott homeopátiás klubjain elhangzott előadásaiból


2017. szeptember 17-én vasárnap 9.30-18.30-ig


A 2016/17-es évadban Bóna László havi rendszerességgel tartott homeopátiás klubokat, melyben különböző szervrendszereket és életfolyamatokat vett sorra egy olyan alkímiai nézőpontból, mely a homeopátiás gyógyítás szempontjából is közelebb vihet és segíthet a szerválasztásban, a gyógyulásban. Olyan témákat érintett, mint az emésztés, kiválasztás, bélrendszer és húgyutak, szem és látás, agy, szív, mozgás és izomrendszer, légzés és tüdő, máj, epe, lép. Az egyes szervrendszerek kapcsán érintett néhány specifikus szert, mely az adott szervre és funkcióra meghatározóan hatással van és elemezte ezeket a szereket alkímiai összefüggések értelmében, és az egyes életfolyamatok szellemi tartalmának vonatkozásában.

Most egy napon Bóna László igyekszik összefoglalását adni az ebben az évadban elhangzottaknak.

Ajánljuk ennek meghallgatását, akik érdeklődnek ez iránt, de az év során nem volt lehetőségük meghallgatni. Azoknak, akik be szeretnének csatlakozni az idén októberben induló új évadba és ismerni szeretnék az előzményeket. Azoknak, akik csak néha tudtak az előző évadban egy-egy előadást meghallgatni és nem állt össze a számukra az egész koncepció. És azoknak, akik végig hallgatták az előző évadot, de szívesen hallanák sűrítve összefoglalva.


Az összefoglaló nap helyszíne: Budapest, II. Tapolcsányi u. 12/a

Részvételi díj: Előzetes bejelentkezés esetén - egyesületi tagsággal (HGYT, MHOE): 12 000 Ft, egyesületi tagság nélkül: 15 000 Ft. A helyszínen fizetve - egyesületi tagsággal: 15 000 Ft, tagság nélkül: 18 000 Ft.

Az előzetes bejelentkezéseket 2017. szeptember 10-ig fogadjuk a homeokult@gmail.com e-mail címen. Utána már csak helyszíni jelentkezés és fizetés lehetséges.  


Minden érdeklődőt várunk szeretettel: Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság

Comments