Ajánló‎ > ‎

Figyeljünk a hasonlóra!

Judit Nagy, 2017. ápr. 5. 22:00   [ frissítve: 2017. ápr. 19. 11:26, felhasználó: Ilona Pecze ]

Homeopátiás pódiumbeszélgetések 

Élő szellemi párbeszédek a hasonlóság talaján 

Minden alkalommal Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke beszélget

egy-egy vendéggel

 A sorozat megnyitó beszélgetésének vendége: 

Ruediger Dahlke 

http://www.homeokult.hu/eloadasok

2017. május 28-án, vasárnap, 13.00 órakor 

Ruediger Dahlke népszerűsége Magyarországon immár több évtizede töretlen. Sokan az ő könyveiből kezdtek tudatosabb életet élni, az egészséges mozgás, táplálkozás, környezettudatosság útján sokan az ő gondolatai mentén, az ő inspirációjára indultak el. Az ő könyvei voltak az elsők, melyek közérthetően és népszerűen mutatták be a betegségek szimbolikus jelentését, felfedték a betegségeket, mint „a lélek nyelvét”. Az ő könyvei fedték fel a krízishelyzetekben, traumákban rejlő megújulási lehetőségeket, sok embernek jelentett ez egykor alapvető felismerést és segítséget. És nem utolsó sorban sokan az ő első könyveiből hallottak először a homeopátiáról is. Ritkán fordul meg személyesen Magyarországon, most rendkívüli lehetőség van élőben találkozni vele.

 

Ruediger Dahlkét egy pódium beszélgetés keretében a homeopátiáról kérdezzük. Személyes élményeiről, tapasztalatairól, a homeopátia jelenéről és jövőjéről, az emberiség gyógyulásáról hanyatlásáról vagy haladásáról kérdezzük őszinte nyíltsággal.

 

A pódiumbeszélgetés Dahlke két napos budapesti szemináriumának keretében lesz, melyre belépő jegyet a szemináriumra való belépőkkel együtt lehet váltani különféle konstrukcióban a szemináriumot rendező Kristálykert Központ honlapján. A honlapon a rendezvény minden részletéről pontos információkat lehet olvasni.

https://www.facebook.com/drruedigerdahlkemagyarorszagon/

 

Comments