Ajánló‎ > ‎

Figyeljünk a hasonlóra! - Homeopátiás pódiumbeszélgetések

Ilona Pecze, 2017. szept. 5. 15:12   [ 2017. szept. 5. 15:14 frissítve ]

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság új sorozatot indít

Figyeljünk a hasonlóra!

címmel

Homeopátiás pódiumbeszélgetések

Eleven szellemi párbeszédek a hasonlóság talaján

Minden alkalommal

Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke beszélget

egy-egy meghívott vendéggel


A beszélgetések kéthetente lesznek szerda esténként 19.00 órától 21.00 óráig.


Az első beszélgetés: 2017. október 4-én lesz

Az est meghívott vendége Geréb Ágnes, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus, független bába

"Szegeden születtem és éltem, tanultam, egyetemi színpados koromat is ott töltöttem, dolgoztam is, gyerekeket is szültem 1952-től, majd 42 éves koromban, utolsó gyerekem születése kapcsán Budapestre költöztem, ahol egészen a bebörtönzésemig gyerekeket neveltem, otthonszüléseket kísértem. Közben szereztem még egy-két diplomát. Hét éve ülök régi és új diplomáimon (szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus, bábaképzés és diplomás bábaképzés) és közben még próbálom beszerezni a homeopátiás úthoz vezetőt is, na meg gyerekeket-unokákat és édesanyámat kísérem az útján."

A második: 2017. október 18-án

Az est meghívott vendége Székely Anikó, tanár, antropozófus

Főbb kutatási témái: Az antropozófia, mint belső tevékenység, út. A szabad vallás a Waldorf pedagógiában. Az "Égi lajtorján" című könyv szerzője.

Anikó néni a maga kilencven évével, szelíd humorával és mély emberi bölcsességével a magyar antropozófia meghatározó személyisége, kivételes alkalom beszélgetni és találkozni vele.


A harmadik: 2017. november 8-án

Az est meghívott vendége Tasnádi István, író, rendező

"Költőként kezdtem. Aztán kritikus lettem. Később írni kezdtem dolgokat, amit mások kritizálhattak, főleg drámákat. És bábjátékot, hangjátékot, dalszöveget, ifjúsági regényt és operett librettókat. Újabban filmeket és tévésorozatokat is írok (Terápia, Aranyélet).

Negyvenkét éves koromban, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, egy nagy sötét erdőbe jutottam. A spirituális válságból meggazdagodva léptem ki. Például ennek az időszaknak köszönhetem Bóna László barátságát. "

 

A negyedik: 2017. november 22- én

Az est meghívott vendége Mészáros Zoltán, "természetes lovasember"

"20 éve foglalkozom lovakkal, a faj kommunikációs rendszerének tanulmányozása mellett, annak az ember által szükségszerű használandóságának és használhatóságának figyelembe vételével. Hetedik éve foglalkozom emberek tanításával is e kommunikációs rendszerre alapozva, több száz sikeres kapcsolódás létrejöttével lovak és emberek között. E mellett lovak mentális és fizikai (főleg mozgásszervi) rehabilitációjával foglalkozunk csákvári telephelyünkön bentlakásos, valamint ország szerte kiszállásos elérhetőséggel. "

Az ötödik: 2017. december 6-án lesz.

Az est meghívott vendége Baráth Gyula, költő, forgatókönyvíró, "mennydörgés"

"15 év börtönbüntetés után életút változtatás, család alapítás, és a saját démonaim legyőzése lesz életem vezér fonala. "

A beszélgetéseket 2018-ban folytatjuk.


A beszélgetések helyszíne: Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotó Tér (korábbi Sophianum) 1015 Bp. Hattyú utca 14. - Hattyúház.

Az egyes beszélgetésekre a belépőjegy 2500 Ft.

A beszélgetésekre a korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges a homeokult@gmail.com e-mail címen. A jelentkezéseket minden beszélgetés előtt egy héttel lezárjuk, és utána csak a maradék helyekre tudunk elfogadni újabb jelentkezőket. Minden érdeklődőt arra kérünk, hogy minél előbb jelezze helyfoglalását.
Comments