Ajánló‎ > ‎

Homeopátiás bábszínház

Ilona Pecze, 2017. júl. 3. 7:26

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság

Nyári műhelymunkát szervez

 Bóna László vezetésével

Homeopátiás bábszínház

Avagy életutak megjelenítése tárgyanimációval  

címmel

Az egyéni sors kifejezése művészi eszközökkel.

Az egyéni életutakat kiscsoportokban feldolgozzuk tárgyanimációkkal, megrendezzük azokat kis színházi jelenetekben és rövid színházi előadásokban be is mutatjuk azokat.

Megfigyeljük a sorsban működő láthatatlan dramaturgiát, megkíséreljük láthatóvá tenni és kifejezni a sors rendező elveit tárgyak, mint bábok használatával.

A műhelymunkának nincs terápiás célja, nem törekszik elemzésre, megértésre, értelmezésre – „mindössze” művészi célja van, az életút, mint történet, művészi megragadása egymáshoz hasonló (homeopátiás) mintázatokban.

 

A műhelymunka három egész napos, és egy estés - egyetlen összefüggő folyamatot alkot, ezért részt venni csak az egész folyamatban lehet.

A műhely ideje: 2017. augusztus 11- én, péntektől augusztus 13-án vasárnapig, minden nap reggel 10-től este fél 9-ig, közben 3 órás sziesztával és a negyedik napon, augusztus 14-én hétfőn este 5-től 9-ig.

A műhely helyszíne a Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotó Tér (korábbi  Sophianum) Budapest, 1015, Hattyú u.14.

A műhelyen a részvételi díj a teljes három és fél napra: 38 000 Ft/ fő.

Jelentkezéseket a korlátozott férőhely arányában csak jelentkezési sorrendben tudunk elfogadni, de legkésőbb 2017. július 15-ig, a homeokult@gmail.com email címen.


Comments