Ajánló‎ > ‎

Kapcsolati terápia energiamintákkal

Ilona Pecze, 2017. júl. 3. 7:20

Kapcsolati terápia energiamintákkal

Egynapos tréning azok számára, akik változtatni szeretnének kapcsolatukon bizonyos emberekkel vagy csak meg szeretnék érteni azt, hogy miért nehéz nekik velük együttműködni. A tanfolyam azoknak szól, akiknek rendezetlen ügyük van vagy konfliktust élnek meg valakivel vagy nem értik meg egymást valakivel (lehet az apával, anyával, szomszéddal, kollégával, stb).

A csoportot vezetőjeBóna László, homeopata gyógyító, író

A tréningen onnan, hogy valaki zárkózott, hallgatag, feszes, lenéző, gyanakvó, stb. (a különös, feltűnő, egyedi és sajátos megfigyelésén át) gesztusjátékon keresztül jutunk el a másik személy olyan esszenciális energiamintájához, ami segít nekünk őt nemcsak megérteni, hanem az energiamintán keresztül változtatni a vele való kapcsolódáson/együttműködésen.

A résztvevők megtapasztalhatják, hogy miként használhatjuk a homeopátiás esetfelvétel keretein kívül Rajan Sankaran úgynevezett „érzet-módszerét”egy gesztusokra és beszédre építő csoportos terápiában. Hogyan válhat önmagában terápiás hatásúvá az, hogy csoportban, együtt igyekszünk elkülöníteni a valóság megtapasztalásának szintjeit, vagyis elkülönítjük a hiedelmeket, érzéseket, tényeket, az érzetekben megnyilvánuló hatóerők valóságától.

A nap során végzett gyakorlatok lehetővé teszik, a valóságnak egy mélyebb, az energiák szintjén zajló kölcsönhatásainak megértését.

Időpont: 2017.07.09. vasárnap, reggel 9 órától 18 óráig.

Helyszín: Pécs, Energy Klub, József Attila u. 25

Ára: 15.000 Ft (Ismétlőknek, ill. az előző kurzuson részt vevők számára 11.000 Ft)

A csoport létszáma: minimum 10 - maximum 14 fő (fontos, hogy az az ember, akivel dolgozni kívánsz, ne legyen jelen a tréningen)

Jelentkezés: Kovács Petránál, a 06-30-306-2846-os telefonszámon vagy a petra.jadetrade@gmail.com e-mail címenComments