Ajánló‎ > ‎

KI BÁNTOTT? SÉRTÉSEK ÉS SÉRTŐDÉSEK

Ilona Pecze, 2016. máj. 17. 6:04   [ 2016. máj. 17. 6:10 frissítve ]

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezésében

Bóna László két részes előadás sorozata


KI BÁNTOTT?

SÉRTÉSEK ÉS SÉRTŐDÉSEK


2016. június 2-án és 9-én, csütörtökön, 18.00-20.00-ig

a Sophianum Antropozófiai Központban (Bp. I. ker. Hattyú utca 14., Hattyúház)


Bóna László
Miért nem tud az ember megszabadulni régi sérelmeitől? Miért hurcolja időtlen időkön keresztül ezeket, akár egész életén át? Mik következnek a meg nem oldott régi sérelmekből és mik a friss sértésekből? Kit mi bánt, ki mit tart bántásnak és kit mivel nem lehet megbántani? Ki mit kezd azzal, ha megbántják és ki hogy bánt meg másokat? Ki mit kezd azzal, ha ő sért meg másokat, akár akaratlanul, akár szándékosan?

Homeopátiás kirándulás a szókimondás, őszinteség, tapintat és elfojtás határvidékein, ahol a sérelmek egymáshoz hasonló ereje alkotja az életet.


Első előadás (június 2-án) – Én támadok

Őszinteség és sértés - szókimondás, mint támadás – sérülök-e a saját sértésemtől, avagy szégyen a támadás, de hasznos. Mit kezdjek a saját sérteni vágyásommal? Édes bosszú, elégtétel, káröröm.  Ember embernek sértője. Ember önmagának támadója.


Második előadás (június 9-én) – Segítség, megtámadtak!

Ki véd meg? Miért bántanak? Tényleg bántani akartak-e? Nem szeret-e, aki bánt? Miért nem szeret, aki nem szeret? Van-e bántás ok nélkül? Kővel dobtak-e meg vagy kenyérrel?

 

Az előadás sorozatra előzetes bejelentkezés szükséges 2016. május 22-ig a homeokult@gmail.com e-mail címen

A két előadás egymással összefügg, a részvétel mindkettőn ajánlott, az ár is így lett kialakítva –

Részvételi díj előzetes jelentkezés esetén két előadásra 5000 Ft, csak egy előadásra 3500 Ft – előzetes bejelentkezés nélkül a két előadásra 6500 Ft, egy előadásra 4500 Ft - a részvételi díj a helyszínen fizetendő.  Regisztráció a kezdés előtt fél órától. 


fb.esemény

Comments