Ajánló‎ > ‎

Ki szeret igazán?

Judit Nagy, 2016. nov. 11. 5:09   [ frissítve: 2016. nov. 28. 10:31, felhasználó: Ilona Pecze ]

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezésében

Bóna László

Ki szeret igazán?

címmel

három részes előadás sorozatot tart

Hogy függ össze az emberismeret a szeretettel? Függünk-e attól, akit szeretünk? Igaz-e, hogy nem szeret, aki nem szeret? Tényleg szeret-e, aki szeret? Igaz-e, hogy nem szeretem, akit nem szeretek? Baj-e nem szeretni, akit nem szeretek? Szerethetem-e, aki nem szeret? Igaz-e, hogy csak az tud másokat szeretni, aki önmagát szereti? Mit jelent megismerni valakit? Mit lehet megismerni valakiben? Mi az, ami megismerhető és mi nem az? És, ha én már mindenkit szeretek, akkor engem ki szeret?

2016. november 30.

  • Alaposan megismertem és azóta már nem szeretem
2016. december 7.
  • Alaposan megismertem és megszerettem
2016. december 14.
  • Hogy mondhatja, hogy szeret, amikor nem is ismer engem igazán?

 

Az előadások időpontja egymást követő három szerda este, a 2016-os esztendő adventjében, november 30-a, december 7-e, és december 14-e, 19.00-tól 21.00-ig.

Az előadások helyszíne: Sophianum Antropozófiai Központ, Hattyúház, Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14.

Az előadások összetartoznak, egy folyamat részét képezik, ezért a résztvevőknek ajánlott mindhármon részt venni. Ezért, aki mindháromra fizet, annak olcsóbb. A részvételi díj a három alkalomra előzetes bejelentkezés esetén 8000 Ft. Előzetes bejelentkezés hiányában az egyes előadások külön-külön a helyszínen 3500 Ft-ba kerülnek.

Az előadásokon a részvevők a Vis Vitalis Könyvkiadó karácsonyi akciója keretében kedvezményesen vásárolhatnak a kiadó könyveiből.

Az előadásra előzetesen jelentkezni lehet a homeokult@gmail.com e-mail címen Reizer Szilvinél.

favebook esemény

ki szeret igazán

Comments