Ajánló‎ > ‎

Nyári homeopátiás tábor - Úny, Arany Rózsakereszt Pelikán Rendezvényközpont

Judit Nagy, 2019. jún. 13. 11:49

Bóna László nyári homeopátiás tábort tart

KÉPES KRÓNIKÁINK

avagy belső képeink vezérlő ereje

címmel

2019. augusztus 9-től 12-ig, péntek délutántól hétfőn délig

Únyban, az Arany Rózsakereszt Pelikán Rendezvényközpontban

Milyen belső képek határozzák meg életutunkat? Honnan erednek ezek a képek?

Mit jelent a belső látás és mit a külső? Mitől függ, hogy valamit hasonlóan látunk és mitől az, hogy különbözően? Honnan ismerjük fel saját életünk egyéni belső képeit és vannak-e egymással közös képeink?

Milyen gyógymódok használják a belső képeket gyógyításra? Képmeditáció, utazás képekkel, KIP képek, stb… És miként használjuk a belső képeket a homeopátiában? Érzet-módszer vagy képzet-módszer? Képek a homeopátiás gyógyszertanban. Tünetképek – gyógyszerképek.

Művészi munka: Kép-alkotás, kép-ző-művészet, kép-es beszéd, kép-írás, kép-mutatás.

Kép-ességek és kép-telenségek.

A részvételhez nem feltétel a homeopátiás szakmai felkészültség, a táborban szerzett ismeretek hasznosak lesznek homeopátiás szakmával foglalkozók számára, de egyéb segítő foglalkozásúaknak is és azoknak is, akik „csak” önmagukon szeretnének segíteni.

A tábor bentlakásos. A programok egy összefüggő folyamat részei, ezért a táborban kezdettől a végéig érdemes részt venni. A tábor programja előadásokból, kiscsoportos foglalkozásokból, közös beszélgetésekből és művészi, alkotó tevékenységekből áll.  A pontos órarend még kép-lékeny. A résztvevők számától is függ.

Érkezés: 2019. augusztus 9-én, pénteken, 14.00-16.00 óráig. Kezdés: aznap 17.00 órakor.

Befejezés: 2019. augusztus 12-én, hétfőn, 12.00 órakor. Távozás: 12.00-14.00-ig.

A tábor időtartama tehát három éjszaka, napi háromszori étkezés a Rendezvényközpont éttermében van felszolgálva, és mivel a táborhely messze van a falutól, érdemes ezt helyben igénybe venni. Az étrend vegetáriánus.

Elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban, a folyosókon közös fürdő helyiségekkel. A szállás ára az elhelyezéstől függ, ez kb. 2500-3000 Ft/fő/éj – ezt a jelentkezéskor egyénileg pontosítjuk annak függvényében, hogy ki milyen elhelyezést igényel.

Az étkezés ára a tábor időtartamára összesen (az érkezés napján, pénteken, csak vacsora, szombat-vasárnap reggeli-ebéd-vacsora, a távozás napján, hétfőn, csak reggeli) kb. 12 000 Ft.

A részvételi díj: 48 000 Ft

Jelentkezni 2019. július 20-ig lehet a homeokult@gmail.com email-címen Reizer Szilvinél. 

Comments