Ajánló‎ > ‎

Új sorozat! Vasárnapi beszélgetések

Nora Pettik, 2011. febr. 1. 23:53   [ 2011. febr. 1. 23:58 frissítve ]
A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság új sorozatot indít - Kötetlen vasárnap délelőtti beszélgetésekre hívja tagjait, a homeopátia érdekes kérdéseiről vagy a homeopátiához valamiképpen kapcsolható, de annak szemléletét, látókörét tágító témákban. Minden beszélgetésre egy-egy vendéget hívunk, aki személyében képviseli azt a témát, amellyel aznap, vasárnap délelőtt foglalkozunk. 
A beszélgetéseket rövid bemutatkozó előadás vezeti be, majd ezt követi egy kötetlen beszélgetés reggeltől ebédig tea, kávé és sütemények mellett.

Az első beszélgetés február 13-án lesz 9.30- kb 13.30-ig

Beszélgetünk, amiről már sokan sokfélét és egyre többet hallunk innen-onnan - most közvetlenül kérdezhetünk róla tőlük - vendégeink a Moksa Elixír szülői, megalkotói - a mi Homeopátiás Gyógyművészeti Társaságunk tiszteletbeli tagjai:

Dr. Márkus István szülész-nőgyógyász, klinikai onkológus, homeopata gyógyító és Bencze Ilona homeopata gyógyító

Mottó:" A világ csak belülről változhat meg." Eckhart Tolle

,,A Moksa Elixír segítő hatását igénybe vevők rezgésszintje, tudatossági szintje folyamatosan emelkedni kezd. A megjelenő mélységes lelki béke, a tudatalatti mélyén kialakuló harmónia pedig nagymértékben hozzájárulhat, hogy testileg, lelkileg egészségesebbé váljanak. Ez a hatás átsugárzik a teljes szocializációra, így jobb emberi kapcsolatokat alakíthatnak ki, sőt a meglévőket is megjavíthatják. 4 éve tapasztaljuk, hogy mindezek mellett felbukkan és előemelkedik az intelligens kreativitás és nem meglepő "mellékhatásként" az anyagi világ kondíciói is javulhatnak.
Moksa Elixír: visszatérés ahhoz, aki valójában vagy." (Dr. Márkus István - Bencze Ilona)

A beszélgetéseket bevezeti és kézben tartja: Bóna László.
Helyszín:  az IBS (International Business School - Bp. 2. ker. Tárogató út 2.) egyik, társalgóvá alakított termében - vasárnaponként fél 10-től kb délután fél 2-ig.
A beszélgetéseken a részvételi díj: 1500 Ft - mindössze a terembérleti díjhoz való hozzájárulás.

A vasárnapi beszélgetések sorozat további tervezett időpontjai: március 20, április 17, május 1.
Comments