SZABADISKOLA‎ > ‎

Homeopátiás Alaptanfolyam

A nagy érdeklődésre tekintettel most tavasszal újabb Alaptanfolyamokat indítunk.  Az alaptanfolyam elvégzésével a 2017.  szeptemberben induló klasszikus homeopátiás tanácsadó képzésünkre is jelentkezhet. 


BUDAPEST: 2017. április 7.-8.-9. és május 5.-6.-7.

 1. Fő budapesti alaptanfolyam. Oktatók: Toldi Veronika, dr. Siska Ilona, Hazay Tímea, a CHE tanárai. Kiegészítő oktatók: Székely Andrea és Bóna László. Helyszín: Bp. II. Tapolcsányi u. 12/A, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság székhelye. Ár: 50.000Ft / két hétvége (2x20 tanóra). Oktatás pénteken 16-20-ig, szombaton 9-18-ig és vasárnap 9-14.30-ig. Bankszámla: CHE Homeopátiás Magániskola Kft. 16200106-11517490, Magnet Bank, befizetési határidő: 2017. március 31. péntek.


SZÉKESFEHÉRVÁR: 2017. március 31. (fél nap), április 1., április 29., május 27., és június 10. 

 1. Kihelyezett vidéki alaptanfolyam. Oktató: Toldi Veronika, a  CHE tanára. Vidéki ár: 45.000Ft / teljes tanfolyam (négy és fél nap, 40 óra); vagy alkalmanként 10.000Ft/nap. A tanfolyam felépítése eltérő, de szakmai tartalma megegyezik a fenti budapesti alaptanfolyaméval. Érdeklődni és jelentezni közvetlenül lehet a vera.homeo@gmail.com emailcímen vagy a 20 412 4744-es telefonszámon.

Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság és a brit akkreditált CHE Homeopátiás Magániskola közös szervezésben idén újra meghirdeti négyéves Homeopata Tanácsadó képzés bevezetéseként

2016. április-májusi Homeopátiás Alaptanfolyamát 

Dátum: 2016. április 15-16-17 és május 20-21-22. 

Az Alaptanfolyam  betekintést nyújt a homeopátia elméleti és filozófiai alapjaiba; és  felkészíti a résztvevőket a gyakran előforduló enyhébb akut betegségek elsősegély jellegű homeopátiás gyógyítására.  

Tanfolyam ára: 50.000 Ft /fő

Helyszín: IBS-OC, Budapest II. kerület Tárogató út 2-4. 

Oktatók: Bóna László, Hazay Tímea, dr. Siska Ilona és Székely Andrea, a CHE tanárai 

További információk: http://www.homeopatiasmaganiskola.eu/alaptanfolyam.html

Jelentkezés: 

http://www.homeopatiasmaganiskola.eu/kepzeseink_jelentkezesek.html

Az Alaptanfolyamról

A CHE Alaptanfolyama azzal nyújt többet a legtöbb homeopátiás alaptanfolyamhoz képest, hogy a bizonyos panaszok - pl. láz, köhögés vagy középfülgyulladás - kezelésére ajánlott homeopátiás gyógyszereket nem pusztán tankönyvszerűen felsoroljuk, hanem a pontosabb gyógyszerválasztás érdekében bepillantást nyújtunk az akut esetekben legtöbbször használt szerek mélyebb, krónikus képébe, azaz "esszenciájába" már alapszinten is.

Az Alaptanfolyamra elsősorban a homeopátiás előképzettséggel nem rendelkezőket, illetve a 40 tantermi óránál kevesebb homeopátiás előképzettséggel rendelkezőket várjuk.  Orvosokat és más egészségügyi előképzettséggel rendelkezőket is szeretettel várunk.  

Az Alaptanfolyam célja, hogy:

(1) betekintést nyújtson a homeopátia elméleti és filozófiai alapjaiba; és

(2) felkészítse a résztvevőket a gyakran előforduló enyhébb akut betegségek elsősegély jellegű homeopátiás gyógyítására. 

Az alaptanfolyam elvégzése után a résztvevők eldönthetik, szeretnék-e szeptembertől  folytatni tanulmányaikat a négyéves felsőszintű képzés keretében.

Az alaptanfolyam elvégzése után a homeopátiás kezelést már szakszerűen és bátran kezdheti alkalmazni orvosként praxisában,  magánemberként pedig kisebb panaszok és sérülések esetén, amikor az azonnali orvoshoz jutás nem lehetséges, illetve orvoshoz való bejutásra várás közben.

Az alaptanfolyam témái:

 1. Bevezetés a homeopátia egészségfilozófiájába, alapelveibe és történetébe
 2. Az akut és krónikus állapotok megkülönböztetése, mit kezelhetünk otthon és mit érdemes a beteg érdekében szakemberre bízni
 3. Gyakran előforduló akut megbetegedések és homeopátiás gyógyításuk bevált módszerei
 4. A leggyakrabban használt 20 akut szer gyógyszerképe, valamint konkrét esetekben bevált más szerek említése
 5. Párban végzett esetfelvételi szerepgyakorlat, önálló esetelemzés és szerválasztás gyakorlása
 6. A homeopátiás szerek gyógyszertári készítési folyamata
 7. Javaslatok házipatikára
 8. Homeopátiás referenciakönyvek, szoftverek és applikációk használata
 9. Homeopátiás kezelés nem receptköteles modern gyógyszerek - pl. Coldrex, Neurofen - szedése mellett
 10. A homeopátiás tudományos kutatások eddigi eredményei
 11. Bepillantás a krónikus betegségek gyógyításának komplex módszertanába és eszközeibe, avagy: hogyan dolgozik egy szakképzett klasszikus homeopata

Közlekedés

Tömegközlekedéssel a Moszkva tértől a 61-es villamossal a Kelemen László utcáig.
Autóval: parkolási lehetőség az épület előtt és a környékbeli utcákban.

Szeretettel várjuk a homeopátia iránt érdeklődőket, előképzettséggel vagy anélkül. 

a Homeopátiás Gyógyművészeti Társasággal közös szervezésben


nevető figyelő hallgatók.jpg


 

Comments