ISKOLA‎ > ‎

Elmarad Guy Kokelenberg Materia Medica szemináriuma

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szeretné megismertetni a magyar homeopata orvosokat és a homeopátia iránt érdeklődő szakembereket egy kiváló európai homeopatával és briliáns előadóval, ezért meghívta Magyarországra kétnapos Materia Medica szemináriumokra


Guy Kokelenberg-et 
Guy Kokelenberg szeminárium 2011 ősz
 

2012 október 13-14 szombaton és vasárnap 9.00-18.00-ig

(jelentkezési határidő: okt. 7)Guy Kokelenberg belga homeopata az orvosi egyetem elvégzését követően 1978-ban kezdett el homeopátiával foglalkozni. 1980-ban részt vett a flamand homeopátiás iskola alapításában, majd tanárként is alkalmazták. A kezdetektől fogva gyakran szerepelt külföldön, főleg Európában meghívott előadóként. Mind Németországban, mind Angliában rendszeresen tart szemináriumokat klasszikus homeopátiából, valamint szupervíziós csoportokat is vezet.

Társzerzője a kenti Comparative Repertory-nak, valamint Materia Medica-t is publikált. Nevével gyakran találkozhatunk: jónevű szerzőként szerepel neves homeopátiás folyóiratokban. (pl. Homeopathic Links, New England Journal of Homeopathy, British Homeopathic Journal).
 

Az októberi szeminárium során ismertetésre kerülő szerek:

Argentum nitricum és metallicum, Calcarea fluorica és sulfurica, Carcinosin, Medorrhinum, Natrium carbonicum és sulfuricum, Tarantula és Theridion

A szeminárium nyitott, arra bármilyen érdeklődőt szívesen látunk.

 

A tanfolyam részvételi díja:

A HGYT és az MHOE tagjainak egységesen kedvezményesen határidőig történő előzetes befizetés esetén: 30.000 Ft. Határidőn túl: 35000 Ft.

 

Napidíj a helyszínen egyesületi tagoknak: 18000 Ft/fő/nap.

 

Nem egyesületi tagoknak: 35000 Ft/fő. Napidíj nem egyesületi tagoknak: 20000 Ft/fő/nap.

 

Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság egyesületi tagnak tekinti a saját egyesületi tagjait és a Magyar Orvosi Egyesület tagjait egyaránt, és saját tanfolyamain ugyanazokat a kedvezményeket nyújtja az Orvosi Egyesület tagjainak, mint amit az Orvosi Egyesület nyújt az általuk szervezett szemináriumokon.)

 

Jelentkezni , október 7-ig Vargha Ildikónál az Egyesület telefonszámán (+3630-52-99-143) vagy e-mailben a  homeokult@gmail.com címen és a részvételi díj felének befizetésével lehet.

 

Számlaszám: CIB Bank 10700718-43889206-51100005

 

 

 
Fotó: Guy Kokelenber​g szemináriu​m 2011 szeptember 
Az itt készült többi kép az alábbi albumban tekinthető meg.Guy Kokelenberg szeminárium 2011 ősz
 
Fotóalbum

Guy Kokelenberg szeminárium 2011

A színes karikára, majd az album címére kattintva sorrend nélkül lehet a képek közt nézelődni. 
Comments