ISKOLA‎ > ‎

Középszintű tanfolyam

A közepes szintű tanfolyam folytatása az alapfokú tanfolyamnak. Ezen a tanfolyamon a részvevôk megismerkedhetnek a miazmák tanával, a hajlamokkal, az azokhoz tartozó alapszerekkel, a periódusos rendszer elemeinek jelentésével és a legalapvetőbb ásványokkal, a növényszerek családalapú értelmezésével, alapfokú esetfelvételi metodikával. A tanfolyam során bővíthetik szerismereteiket, és segítséget kapnak a szerek közötti kapcsolatok rendszerének megértéséhez.

Gödöllő

2012. október 27. és 28. - án, szombaton és vasárnap 9.00-18.30 - ig. 

 

Helyszín: A gödöllői egyetem campusán található KTI (Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet) épülete.        ( térkép: itt )

 

Az előadásra előzetes jelentkezés szükséges e-mailben, ill. telefonon: 

 decsak.veronika@vnet.hu (30) 579 7499 vagy

peczeica@gmail.com (30) 200 9082 )

Részvételi díj: 21.000 Ft

 

Pécs

December 1- 2. szombat-vasárnap 9.00-18.00-ig


Helyszín: Pécs Cserző köz 2.,  Tettye Völgye Waldorf óvoda

A középszintű tanfolyam folytatása az alapfokú tanfolyamnak, de önmagában is érthető. Ezen a  tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek a miazmák tanával, a hajlamokkal, az azokhoz tartozó alapszerekkel, a periódusos rendszer  elemeinek jelentésével és a legalapvetőbb ásványokkal, a növényszerek családalapú értelmezésével, alapfokú esetfelvételi metodikával.

A tanfolyam során bővíthetik szerismereteiket, és segítséget kapnak a  szerek közötti kapcsolatok rendszerének megértéséhez.

Az előadásra előzetes jelentkezés szükséges e-mailben, ill. telefonon:

Jakab Erika - jakerika@gmail.com, (20) 2913773


Részvételi díj: 20.000 Ft