Nem kötelező, de ajánlott szemináriumok

A:

Alapszintű Radar tanfolyam – Bevezetés a Radar program használatába – február 7-én, május 23-án és június 6-án, hétfői napokon délután fél 5-től este fél 9-ig


Tartja: Hassmann Péter – a Remedium Könyvkiadó vezetője, a Radar program magyarországi forgalmazója és oktatója

A tanfolyam során megtanulható a Radar repertorizációs program használata a kezdetektől. A tanfolyam részvevői a saját számítógépükre egy hónapig kipróbálásra és tanulásra egy ingyenes verziót kaphatnak. A Bevezetésen részt vett hallgatók ismereteiket elmélyíthetik az Egyesület Radar klub néven hirdetett szemináriumain, illetve folytathatják repertorizációs tanulmányaikat az Alapszintű Radar tanfolyamok további alkalmain. 

A tanfolyam elvégzése fakultatív tárgyként beleszámít a Homeopátiás Gyógyművészeti Iskola tanulmányi programjába, segíti az egyéb gyakorlati tárgyak sikeres elvégzését és s sikeres záróvizsgát.

Részvételi díj alkalmanként: 4000 Ft Helye: a Társaság Irodája (Bp. 2. ker. Tapolcsányi u. 12/a) 


B:

Radar klub - március 19-én, április 30-án - szombati napokon


Azok számára, akik használják a Radar programot vagy tanulják használni és tanácsot, segítséget szeretnének kapni a használat során felmerülő gyakorlati kérdéseikre. A klubon lehetőség van egyéni esetek közös repertorizálására, a Radar program használatának rejtett, kihasználatlan lehetőségeibe is elmélyedni.

A klubot vezeti: Hassmann Péter, a Remedium Könyvkiadó vezetője és a Radar program magyarországi forgalmazója és tanácsadója.

Részvételi díj: 8000 Ft / alkalom.

A klub reggel 10 órakor kezdődik és este 6-ig tart. 

Helyszíne: a Társaság irodája (Bp. 2. ker. Tapolcsányi u. 12/a)

A klubra előzetes bejelentkezés szükséges vagy a Társaság telefonszámán(+36305299143) vagy a Remedium Kiadó e-mail címén (remedium@t-online.hu) minden alkalom előtt legkésőbb egy héttel korábban.


C:

A Homeopátiás Gyógyművészeti Iskola hallgatóinak figyelmébe ajánlunk néhány kiemelt jelentőségű szemináriumot a Magyar Homeopátiás Orvosi Egyesület szervezésében:


Dr. Jan Scholten tanfolyama – 2011. február 18-19-20.  (Jelentkezési határidő: január 21.) (Részvételi díj időben történő jelentkezés és egyesületi tagság esetén: 57 000 Ft.)

Az ezen a szemináriumon részvevő iskolai hallgatók igazolást kapnak az Iskola tanrendjében szereplő Kortárs homeopata módszerek című tárgyhoz.


Pszichiátria, depresszió, hiperaktivitás – 2011. május 28-29.  (Az Orvosi Egyesület továbbképző tanfolyama) (Jelentkezési határidő: május 5.) (Részvételi díj időben történő jelentkezés és egyesületi tagság esetén: 32 000 Ft.)


Az ezen a szemináriumon részvevő hallgatók igazolást kapnak az Iskola tanrendjében szereplő Klinikum-pszichiátria tárgyból.


A részletekről tájékozódni lehet a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület honlapjáról: www.homeopata.hu.