Elsős és végzős hallgatókat közösen érintő vizsgarend

A:

A Bevezetés a homeopátia alapjaiba és a Klinikum, bevált indikációk című tárgyak írásbeli vizsgája: április 1-jén, pénteken, 17.30-21.00-ig. 


Az írásbeli vizsga első részében az első tárgyból kell a tudásról írásban számot adni másfél óra alatt majd félóra szünet után a másik tárgyból is másfél óra áll a hallgatók rendelkezésére, hogy írásban vizsgázhassanak. Az írásbeli vizsga mindkét tárgyból tesztkérdésekből és hosszabban kifejtendő kérdésekből is áll. A vizsga helyszíne: IBS – tanterem. Az írásbeli vizsga díja: 2000 Ft. Szóbeli vizsgára csak a sikeres írásbeli vizsgát tett hallgató mehet.


B:

A Bevezetés a homeopátia alapjaiba és a Klinikum, bevált indikációk című tárgyak szóbeli vizsgái április 11-15-ig, hétfőtől péntekig 8.30-15.00-ig lesznek.

Egy-egy hallgató fél órát vizsgázik és fél órát készülhet fel előtte. A fél óra alatt mindkét tárgyból egy-egy tételt kell kifejtenie szóban bővebben. A tételeket a hallgatók a januári, idei első iskolai hétvégén kézhez kapják. A szóbeli vizsga helyszíne a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság irodája (Bp.II.ker. Tapolcsányi u.12/A). 

A szóbeli vizsgára a hallgatók a februári iskola hétvégén kezdhetnek bejelentkezni. Amennyiben a vizsgaidőpontok elfogynak, úgy április 18-19-én is lehetőséget adunk a délelőtti órákban a szóbeli vizsgára, de csak túljelentkezés esetén. 

A szóbeli vizsga díja: 20 000 Ft.


C:

Vizsgaelőkészítő!!!! március 26-án szombaton, 9.00-18-ig.

Azoknak a hallgatóknak, akiknek a Bevezetés a homeopátia alapjaiba és a Klinikum, bevált indikációk című tárgyakból nincs meg a vizsgához kötelező óraszáma, mert vagy hiányosan vettek részt, vagy később csatlakoztak be vagy részt vettek ugyan, de ismereteikben hiányosságot éreznek, az írásbeli és szóbeli vizsga előtt egy külön felkészítő szemináriumi napot szervezünk. A szemináriumi napon beszélünk a vizsgatételekkel kapcsolatos követelményekről és válaszolunk azokra a kérdésekre, amelyeket a hallgatók tesznek fel azon tárgykörökből, amelyekből hiányosságaik vannak, vagy amelyek nem teljesen érthetőek.

A vizsgaelőkészítőt Dr. Varga Katalin, a Homeopátiás Akadémia munkatársa, a Homeopátiás Gyógyművészeti Iskola tanára tartja, a kommunikációt Bóna László segíti. A vizsgaelőkészítő nap délelőttjén a Bevezetés a homeopátia alapjaiba, délutánján pedig a Klinikum tantárgy kérdéseivel foglalkozunk.

A vizsgaelőkészítő helyszíne: az IBS egyik tanterme.

Részvételi díj: 8000 Ft.


Comments