Csak végzősök vizsgarendje

A végzősöknek az idei év első iskolai hétvégéjének szombatján, az iskola után, 18 órakor részletes vizsga megbeszélést tartunk!!! A végzős vizsgázók megjelenése ezen a megbeszélésen mindenképpen nagyon fontos!!!


A:

Materia Medica – Farokh Master iskola írásbeli pótvizsga: március 4-én, pénteken, 18.00-21.00-ig.


Helyszíne: a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság irodája (Bp.II.ker. Tapolcsányi u.12/A). Vizsgadíj: 2000 Ft. Bejelentkezés legkésőbb a januári iskola hétvégéig kötelező, ellenkező esetben nem tudunk vizsgára jelentkezést elfogadni. A tárgyból több vizsgalehetőség nincs.


B:

Materia Medica – Farokh Master iskola szóbeli pótvizsga: március 23-án, szerdán, 9.00-15.00-ig. 


Helyszíne: a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság irodája (Bp.II.ker. Tapolcsányi u.12/A). Vizsgadíj: 20 000 Ft. Bejelentkezés legkésőbb a januári iskola hétvégéig kötelező, ellenkező esetben nem tudunk vizsgára jelentkezést elfogadni. A tárgyból több vizsgalehetőség nincs.


C:

Írásbeli vizsgamunkák beadási határideje:


- Önmegfigyelési napló (min.10 oldal). Beadási határidő: március 15-ig. Értékelése: a Bevezetés tárgy szóbeli vizsgái után április 11-15-ig.


- Esetfelvételi szakdolgozat (3 önállóan felvett eset leírása, analízise, a választott szer indoklása a szer materia medicájának értelmében) Beadási határidő: május 15-ig. Értékelése és egyben védése: a záróvizsgán: június 17-18-án. Ez az írásbeli munka feltétele a klinikai tréningen és a záróvizsgán való részvételnek.


- Tudományos-elméleti szakdolgozat (min.10 oldal) Értekezés egy elméleti-tudományos homeopátiás kérdésről. A témákat személyre szabottan határozzuk meg a hallgatókkal egyeztetve. Beadási határidő: június 10-ig. Értékelés: a záróvizsgán: június 17-18-án.


A három írásbeli munka beadása és elfogadása feltétele a záró bizonyítvány kiadásának. Azok, akik sikeres záróvizsgát tesznek, csak akkor kaphatják meg a bizonyítványukat, ha a fenti írásbeli munkákat elkészítik és azokat a tanárok elfogadhatónak értékelik.  

Comments