ISKOLA‎ > ‎

Nyilvános esetfelvétel

 

Hogyan tehetjük az esetfelvételt is terápiává? - Nyilvános esetfelvétel

 

2012 november 10-én szombaton 9.00-18.00-ig

Előadó és szemináriumvezető: Bóna László.

 

Az előadás során az esetfelvétel metodikai kérdéseiről lesz szó. Arról, hogy mik azok a kommunikációs technikák, melyek segítik az esetfelvételt abban, hogy az ne csupán egy szerválasztási eljárás legyen, hanem önmagában is terápiás hatással bírjon. Mire figyeljen a homeopata az esetfelvétel közben, hogyan kérdezzen, milyen tanácsokat adjon, vagy adjon-e egyáltalán tanácsot? Mennyire és hogyan tartsa be a homeopátiás esetfelvétel protokollját, mikor és hogyan térjen el attól? Milyen információra van szüksége a kliensnek és mire a gyógyítónak? Lehet-e homeopátiásan és allopátiásan kommunikálni és ha igen, ez mit jelent és mit okoz? A nap folyamán ezeken a kérdéseken kívül két nyilvános esetfelvételre is sor kerül, melyet a helyszínen értelmezünk, sor kerül szerválasztási, repertorizációs bemutatóra valamint a választott szerek materia medicájának megbeszélésére.

 

A szemináriumon való részvétel beszámít az Iskola kötelező gyakorlati óraszámaiba, de nyitott, azon nem csak az Iskola hallgatói vehetnek részt.

 

A szeminárium az IBS (International Business School – Bp. 2. ker. Tárogató út 2.) tantermében lesz.

A szemináriumra előzetes bejelentkezés szükséges november 5-ig Vargha Ildikónál a homeokult@gmail.com címen vagy  +3630-52-99-143-es telefonszámon.

Részvételi díj: 10.000 Ft.

 


 

2011. november 26-27-28, péntek, szombat, vasárnap

 

Előadó és szemináriumvezető: Bóna László.

 

Az előadás során az esetfelvétel metodikai kérdéseiről lesz szó. Arról, hogy mik azok a kommunikációs technikák, melyek segítik az esetfelvételt abban, hogy az ne csupán egy szerválasztási eljárás legyen, hanem önmagában is terápiás hatással bírjon. Mire figyeljen a homeopata az esetfelvétel közben, hogyan kérdezzen, milyen tanácsokat adjon, vagy adjon-e egyáltalán tanácsot? Mennyire és hogyan tartsa be a homeopátiás esetfelvétel protokollját, mikor és hogyan térjen el attól? Milyen információra van szüksége a kliensnek és mire a gyógyítónak? Lehet-e homeopátiásan és allopátiásan kommunikálni és ha igen, ez mit jelent és mit okoz? A három hétvégi nap során ezeken a kérdéseken kívül négy nyilvános esetfelvételre is sor kerül, melyet a helyszínen értelmezünk, sor kerül szerválasztási, repertorizációs bemutatóra valamint a választott szerek materia medicájának megbeszélésére.

 

A szemináriumon való részvétel beszámít az Iskola kötelező gyakorlati óraszámaiba, de nyitott, azon nem csak az Iskola hallgatói vehetnek részt.

 

A szeminárium az IBS (International Business School – Bp. 2. ker. Tárogató út 2.) tantermében lesz.

A szemináriumra előzetes bejelentkezés szükséges 2010. november 15-ig.

A szeminárium pénteken du 4-től este 8-ig, szombaton fél 10-től este 6-ig, vasárnap fél 10-től du 2-ig tart.

Részvételi díj: 20 000 Ft. (A szeminárium három napja összetartozik, annak hallgatása egyben ajánlott, de szükség esetén lehetőség van részidős részvételi díjakra is.)

 

 Fotó: 2010. november 27.  Az itt készült többi kép az alábbi albumban tekinthető meg. 

Nyilvános esetfelvétel 2011.11.27.

 

Fotóalbum

Comments