ISKOLA‎ > ‎

CHE Homeopátiás Magániskola

CHE Budapest

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság által 2006 és 2012 között működtetett Homeopátiás Gyógyművész Iskola 2013-tól új szervezeti alapokra helyeződött és CHE Homeopátiás Magániskola néven azóta önálló szervezetként működik.

A The Centre for Homeopathic Education London (továbbiakban CHE London), Nagy-Britannia legnagyobb homeopátiás főiskolája, és a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság Homeopátiás Gyógyművész Iskolája között létrejött együttműködési megállapodás alapján a CHE Homeopátiás Magániskola CHE London és a CHE New York után harmadik tagintézményként csatlakozott a nemzetközi CHE homeopátiás oktató csoporthoz.

A CHE Homeopátiás Magániskola négyéves főiskolai színvonalú képzésén sikeresen végzett hallgatók brit magándiplomát kapnak, melyet a CHE London állít ki, és amely teljes praxisjogosultságot ad Nagy-Britanniában, illetve azokban az országokban, ahol a törvényi szabályozás ezt engedélyezi.
  


A CHE-ben olyan homeopata szakemberek képzése a cél, akik készek együttműködni az akadémikus orvoslással – az akut és krónikus betegségek kezelését homeopátiás ismeretekkel kiegészítve –, és akik a jövő egészségügyében fontos szerepet vállalhatnak majd. 


A CHE Homeopátiás Magániskola homeopátiás alaptanfolyama minden tavasszal, négyéves képzése pedig minden szeptemberben indul.

Részletes információkat a CHE Homeopátiás Magániskola honlapján talál: Évnyitó 2012
évnyitó 2012.09.28.


Ċ
Ilona Pecze,
2012. okt. 12. 12:32
Comments