Hilery Dorrian szeminárium

Post date: Jun 29, 2016 6:06:42 PM

Kedves Tagjaink!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a CHE Homeopátiás Magániskola szeptemberi, nemzetközi szemináriumára. Olyan témákról esik szó, amelyek Magyarországon még nem kerültek ennyire alapos bemutatásra.

Az alábbiakban láthatjátok az ezzel kapcsolatos, részletes információkat.

A HGYT nevében: Bóna László

a CHE Homeopátiás Magániskola szervezésben Magyarországra látogat

Hilery Dorrian BSc(Hons) D.Ht. Lic.Ac. RSHom

és 2016. szeptember 23-24-25-én

(péntek, szombat, vasárnap)

"GYERMEKEK – EMÉSZTÉSI ZAVAROK – BÉLNOZÓDÁK – HORMONÁLIS ZAVAROK – ENDOKRIN SZÁRKÓDÁK"

témában

A szeminárium témája a fenti kórképek krónikus klinikuma, azaz a krónikus esetek totalitás alapú megközelítése és kezelésük során gyakran alkalmazott, a betegek nagy számánál jól bevált nagy és kis szerek, melyek megjelenhetnek akár a beteg individuális krónikus szereként vagy az eset egy rétegét lefedő fontos szerként is.

Hilery Dorrian több, mint három évtizede éve dolgozik homeopataként, kínai gyógyászként és akupunktőrként. Gyógyító útját az akupunktúrával kezdte, miközben úgy érezte, „valami még hiányzik” a teljes gyógyításhoz. Homeopátiás diplomáját 1988-ban szerezte a London College of Homeopathy–nál, majd az indiai Bengal Allen Medical Institute-ban szerzett posztgraduális oklevelet. Manapság szinte kizárólag homeopátiával gyógyít, bár néha beszúr egy-egy tűt anamnézisfelvétel közben. A brit kiránynő által is preferált patikában, az Ainsworths gyógyszertárban kezelésre jelentkező, nagyon súlyos állapotban vagy végstádiumban lévő betegeket általában hozzá irányítják, mert híres arról, hogy reménytelen állapotban levő betegek életét hosszabbítja meg.

Hilery népszerű és keresett előadó: 34 éve fennálló praxisából eredő óriási tapasztalata, gyakorlati tippekben bővelkedő klinikum tanfolyamai (készülj fel az állandó jegyzetelésre) és a praxisát jól támogató nem-homeopátiás gyakorlati eszköztára ugyanúgy vonzza a praktizáló homeopaták, mint a homeopátiás hallgatók érdeklődését. Több homeopátiás képzésen ad elő rendszeresen Angliában, Európában és Amerikában, valamint sok londoni homeopata hallgató kedvelt szupervizora is. Kiemelten kutatja szívéhez közel álló témáit, az endokrin és bőrgyógyászati kórképek kezelését. A Barefoot Botanicals természetes bőrgyógyászati termékcsalád egyik megalkotója és a SkinGenius, tinédzserkori bőrpanaszokra kifejlesztett termékcsalád megalkotója, igazgatója.

Hilery az angliai Lingfield-ben praktizál, hetente több, mint ötven beteget lát el rendszeresen; két beteg közti szünetben pedig asszisztensével együtt keresztrejtvényt fejtenek. Az endokrin szárkódák témájában könyve készül.

Program:

  • Szeptember 23. péntek​

16.00-20.00: GYERMEKEK GYAKORI KRÓNIKUS PROBLÉMÁI (allergiák/ekcéma/ADHD/fejlődésben lemaradt gyermekek)

  • Szeptember 24. szombat

9.00-13.00: KRÓNIKUS EMÉSZTŐRENDSZERI ZAVAROK ÉS HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSÜK

14.00-18.00: BÉLNOZÓDÁK (materia medica és indikációk​)

  • Szeptember 25. vasárnap

  • 9.00-14.30: HORMONÁLIS KÓRKÉPEK ÉS

HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSÜK (gyakori női/férfi hormonális zavarok, a hormonrendszerre ható főbb szerek, a főbb endokrin szárkódák használata)

Helyszín: IBS-OC Budapest, II. Tárogató út 2-4.

Információ: Vargha Ildikónál 20-2166330-as telefonszámon vagy e-mailben: che.homeopatiasmaganiskola@gmail.com.

Részvételi díj: A bankszámlánkra szeptember 20. keddig beérkezett utalással 35.000Ft/fő/teljes hétvége. Ezután beérkező utalás esetén, vagy készpénzben a tanfolyam első napján fizetve: 40.000Ft/fő/teljes hétvége. Készpénzes helyszíni napijegyek: Péntek: 12.000Ft. Szombat: 22.000Ft. Vasárnap: 13.000Ft.

Befizetési határidő: 2016. szeptember 20. Befizetéseket a CHE Homeopátiás Magániskola bankszámlájára kérjük (16200106-11517490, Magnet Bank). Közlemény: "Neved, Hilery Dorrian szeminárium".