Nyári homeopátiás tábor

Post date: Jul 3, 2017 2:14:41 PM

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság több éves szünet után újra

Nyári homeopátiás tábort rendez

Bóna László vezetésével

A homeopátiás szerek és alkímiai műveletek

összefüggéseinek művészi elmélyítése

címmel

Ajánljuk mindazoknak, akik részvevői voltak az előző évadokban Bóna László klubjainak vagy szeretnének bekapcsolódni és megismerni a homeopátiás szemlélet és alkímiai tradíció összefüggéseit és annak gyakorlati hasznát.

A táborban a részvevők megismerkednek a hét alkímiai teremtő folyamattal, de nem pusztán annak elméletével, hanem azt különféle művészi alkotó munkák során kísérlik meg átélni és saját élményként tapasztalni. A táborban kis csoportokban különféle művészi műhelyek fognak működni: kreatív írás, mozgás, zene, dramatikus improvizáció, festés.

Ezen kívül előadások hangzanak el, homeopátiás esetelemzések alkímiai nézőpontból, szerek és bolygók analógiái, egyéni gyógyszervizsgálati tapasztalatok, homeopátiás hatások és alkímiai folyamatok összefüggéseinek értelmezése, megfigyelési gyakorlatok.

A tábor bentlakásos egy folyamatot képez, amelynek szerves része az együtt töltött teljes idő. A tábor ideje hagyományosan augusztus első hétvégéjéhez kötődik.

Érkezés: 2017 augusztus 3-án, csütörtökön, délután 2-kor, távozás augusztus 7-én, hétfőn, délelőtt 11 óráig.

Ez 4 éjszaka és 3 teljes nap – elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban közös fürdőszobákkal és wc-vel. Mivel a tábor helyszíne a természetben van, a napi háromszori étkezést is közösen fogyasztjuk a helyszínen.

A tábor helyszíne: Pelikán Központ, amelyet a Magyarországi Lectorium Rosicrucianum Egyesület működtet - 35 km-re észak-nyugati irányban Budapesttől Úny faluban. Pontos cím: 2528, Úny, Újtelep 094.5.

A tábor költségei 3 tételből tevődnek össze:

    1. A szállás költsége annak függvényében, hogy hány ágyas szoba:

-két ágyas elhelyezés esetén: 8.000 Ft/fő/4 éj

-három ágyas elhelyezés esetén: 7.200 Ft/fő/4 éj

- négy ágyas elhelyezés esetén: 6.000 Ft/fő/4 éj

-emeletes ágyas háló teremben: 4000 Ft/fő/4 éj

Minden szobatípushoz közös mosdóhelységek és elegendő számú wc-k tartoznak.

Egyszeri költség a 4 napra + 2.000 Ft ágynemű használati díj.

2. A napi háromszori étkezés költsége: 15.200 Ft/ fő/4 nap

3. A tábor részvételi díja: 35000 Ft/ fő

A táborba jelentkezést csak korlátozott létszámban, a férőhelyek arányában tudunk elfogadni a jelentkezés sorrendjében, de legkésőbb 2017. július 15-ig a homeokult@gmail.com email címen.

fb esemény