Nyári homeopátiás tábor

2018

Post date: Jun 19, 2018 3:33:03 PM

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság

Nyári homeopátiás tábort rendez

Bóna László

vezetésével

A keresztút – ami az életúthoz hasonló

A kálvária stációi, mint egészség és betegség dinamikus folyamatai az életút teljességében

címmel

Ajánljuk mindazoknak, akik részvevői voltak az előző évadokban Bóna László klubjainak vagy szeretnének bekapcsolódni és megismerni a homeopátiás szemlélet és a hermetikus tradíció összefüggéseit és annak gyakorlati gyógyítói hasznát.

A táborban a részvevők az emberi életút univerzális visszatérő, ismétlődő mintázatait igyekeznek feltárni, megismerni. Feldolgoznak konkrét életrajzokat gyógyítói esetfelvételek során és személyes beszélgetéseken keresztül egyaránt. Megismerkednek azzal, hogy a kálvária stációi, maga a keresztút mennyiben egy rejtett, hermetikus tudás megfogalmazása és mennyiben egy konkrét analógiája az általános emberi sorsnak. A részvevők nem pusztán elméleti úton foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel, hanem az életút stációit különféle művészi alkotó munkák során kísérlik meg átélni és saját élményként tapasztalni. A táborban kis csoportokban különféle művészi műhelyek fognak működni: kreatív írás, mozgás, zene, dramatikus improvizáció, animációs tárgyjáték, festés.

A tábor bentlakásos, egy folyamatot képez, amelynek szerves része az együtt töltött teljes idő.

Érkezés: 2018 augusztus 10-én, pénteken, délután 2-kor, távozás augusztus 14-én, kedden, délelőtt 11 óráig.

Ez négy éjszaka és három teljes nap – elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban közös fürdőszobákkal és wc-vel. Mivel a tábor helyszíne a természetben van, a napi háromszori étkezést is közösen fogyasztjuk a helyszínen.

A tábor helyszíne: Úny – Arany Rózsakereszt Szellemi Iskola - Pelikán Konferenciaközpont

A tábor költségei három tételből tevődnek össze:

1/ A szállás költsége annak függvényében, hogy ki hány ágyas szobába kéri elhelyezését:

Négy személy egy szobában: 8000 Ft/fő (2000 Ft/fő/éj)

Három személy egy szobában: 8800 Ft/fő (2200 Ft/fő/éj)

Két személy egy szobában: 10 000 Ft/fő (2500 Ft/fő/éj)

Egy személy egy szobában: 18 000 Ft/fő (4500 Ft/fő/éj)

2/ Étkezés

A napi háromszori étkezés költsége: 13 900 Ft összesen a négy napra. Ez tartalmazza az érkezés napján a vacsorát, a távozás napján a reggelit, és három napon át a reggeli-ebéd-vacsorát. Az ételek helyben készülnek és vegetáriánus menüt tartalmaznak.

3/ A tábor részvételi díja: 55 000 Ft/ fő

A táborba a jelentkezést csak korlátozott létszámban, a férőhelyek arányában tudunk elfogadni a jelentkezés sorrendjében, ezért kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát minél előbb jelezze

a homeokult@gmail.com email címen.