SORS és KARMA 2

Post date: Apr 2, 2013 7:08:24 AM

Ki a magam ura?

Rend és szabálytalanság az emberi életútban

előadó: Bóna László homeopata, író

kezdés: 2013. április 17.

Bóna László majd egy évtizede foglalkozik a homeopátia filozófiájával és gyakorlati kérdéseivel,

a művészetek és a filozófia felől közelít a gyógyításhoz. A homeopátia számára nem pusztán gyógymód, hanem elsősorban világszemlélet. Abban a magasságban és mélységben érdekli, ahol minden embernek egyformán fontos tapasztalatokat ad az életről, a sorsról, a bölcsességről,

az egészségről, a betegségről, a kapcsolatokról és a boldogságról.

Célja, hogy ezzel a sajátos látásmóddal hozzásegítse a hozzá fordulókat a sorsukat vezérlő valóságos erők megértéséhez.

A négy részes kurzus tematikája és időpontjai

(kéthetente szerda esténként 18.30 h-tól 20.30 h-ig):

Az előadássorozat célja a hallgatóságot bevezetni a homeopátiás szemléletbe, a természet, az élet működésének homeopátiás rendjébe. Megmutatni, hogy a homeopátia, mint természeti törvényszerűség, milyen összefüggések megértéséhez vezet az emberi életút, emberi sors vonatkozásában.

1. Ápr. 17.: Mi van a baj előtt?

Mi előzi meg a traumáinkat, a baleseteinket, a végzetesnek és véletlennek tűnő életeseményeket? Miről lehet ezeket a pretraumatikus állapotokat felismerni? És módosítani, megváltoztatni? Lehet-e? Milyen állapotok következménye a trauma? Mi van előbb? Hogy gondolkodunk az időről? Egyáltalán: mi a baj?

2. Máj. 8.: Mi van a baj után?

Milyen állapotok következnek a testi és lelki sérüléseinkből? Miről lehet felismerni egy állapotról, hogy az poszttraumatikus állapot? Hogyan lehet megváltani ezeket az állapotokat? Lehet-e? Milyen testi betegségekben és lelkiállapotokban őrizzük meg traumáink lenyomatát. Ki miben sérül? És hogy próbálja megoldani? Miért kell a traumáinkat mindig megismételni? A hasonló hasonlót vonz.

3. Máj. 22.: A magunkról alkotott kép

A belső testkép, avagy a testünkről alkotott belső kép és a külső valóság viszonya. Fogyókúra, hízókúra, testépítés, kozmikus kozmetika, a szépség és csúnyaság. Tényleg az öregszik-e, aki belül is öregszik? Kihez akarunk hasonlítani és kire nem? Miért akarunk hasonlítani? Milyen állapotok alakulhatnak ki a testképzavarból és hogyan lehet úrrá lenni azokon?

4. Jún. 5.: Vonzások és választások

Mit keresünk a kapcsolatainkban? Kihez vonzódunk és miért? Ki milyen szerepet tölt be az életünkben? Kapcsolódások, mint rendszerek? Az ellentétek vonzzák-e egymást vagy a hasonlóak? Tényleg minden férfi az anyjához hasonló nőt keres-e és minden nő az apjához hasonló férfit? Hogyan változtassunk berögződött kapcsolati mintáinkon, miért ismételjük azokat és egyáltalán lehet-e ezeken változtatni? Mikor hűl ki az egykori szenvedély? És mitől támad fel?)

Helyszín:

IBS (International Business School), Bp. II., Tárogató út 2-4.

(megközelíthető: a Széll Kálmán tértől 61-es villamossal a Kelemen László utcáig,

kb. 10 perc menetidő)

Részvételi díjak: Márc. 29.-ig Márc. 30.-tól

teljesárú: 12.800 Ft 14.800 Ft

kedvezményes: * 10.800 Ft 12.800 Ft

Két kurzus együttesen: * * Márc. 29.-ig Márc. 30.-tól

teljesárú: 22.800 Ft 26.800 Ft

kedvezményes*: 18.800 Ft 22.800 Ft

* kedvezmény aktuális és volt Szintézis hallgatóknak, volt tanfolyami résztvevőknek, gyakorló pedagógusoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak

* * Faragó Melinda pszichológus, asztrológus: Életút vagy tévút? c. kurzusára is (részletek a honlapon!)

További részletes info és jelentkezés:

WWW.SZINTEZIS.INFO.HU

http://www.szintezis.info.hu/Tanfolyamok/Ki-a-magam-ura