SZOMBATHELY - HOMEOPÁTIÁS TOVÁBBKÉPZÉS

Post date: May 25, 2015 11:45:05 AM

Nyilvános esetfelvétel, esetanalízis és szerválasztási bemutató: előadás, és gyakorlat

2015.06.14-én (vasárnap)

Bóna László vezetésével

Nyilvános esetfelvételi szeminárium:

A hétvége folyamán nyilvános esetfelvételek láthatók, melyeket a helyszínen értelmezünk. Sor kerül szerválasztási, repertorizációs bemutatóra valamint a választott szerek materia medicájának rövid megbeszélésére. Belepillanthatunk egy-egy élő, homeopátiás esetfelvétel menetébe, az előadó útmutatása alapján feltárul az esetfelvételek szerkezete, felépítése, nyomon követhető milyen szakmai szabályok szerint épül fel egy jó esetfelvétel. Az eset felvétele után az esetanalízis, szerválasztás, repertorizáció kerül bemutatásra, tehát az esetet ott a helyszínen meg is oldjuk.

Phatak szertalálási gyakorlat:

A szertalálási gyakorlat folyamán praxisból hozott példa eseteken keresztül különböző eset-elemzési módszerek, és repertorizációs technikák bemutatása történik részletes magyarázattal, valamint ez egyes kiválasztott szerek materia medicájának rövid ismertetése.

A hétvége kiváló lehetőség arra, hogy a homeopátia mindennapi gyakorlatával megismerkedhessünk, élő példákon, és a praxisban felmerülő problémák megoldásán keresztül.

A tanfolyam helyszíne: Perintparti Szó-Fogadó Waldorf Iskola, Szombathely, Sorok u. 44.

Időpont: 2015.06.14 (vasárnap) 9-18-ig.

A két napos tanfolyam díja: Tanfolyam díja: 10.000 Ft. + 1.000 Ft a Waldorf Iskola támogatására.

További információk 06/30-484-15-10

email: simileclub@gmail.com

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

homeopátia