Homeopátiás tábor 2007

Prof. Dr. Farokh J. Master

háromnapos esetfelvételi szeminárium és művészeti fesztivál

2007. augusztus 3-án, 4-én és 5-én

KÁJONI JÁNOS FERENCES HÁZ

Budapest, II. ker. Szilfa u. 4.

Dr. Farokh J. Master a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság meghívására háromnapos látogatást tett Magyarországon, és a Társaság kérésére gyógyítói gyakorlatából tartott bemutatót. A három nap alatt Master professzor az élő esetfelvételek mellett saját videós esetelemzéseket is tartott, az eseteket értelmezte, és ismertette a kiválasztott szerek gyógyszerképét.

A szemináriumon készült fotók ebben a fotóalbumban találhatók.

A szeminárium anyagából válogatva készült a " NEHÉZ ESETEK, JÓL ISMERT SZEREK" című összeállítás, mely 4 videón bemutatott esetet tartalmaz.

A lemezeken az esetekhez tartozó homeopátiás szerek ismertetése és néhány más homeopátiás szer gyógyszerképe is elhangzik.

Program

A szünetekben Fekete-Kiss Sándor zeneszerző háttérzenével szórakoztatja a résztvevőket.

Szférák Zenéje

A Szférák Zenéje alkotói módszerének a lényege, hogy minden hang az itt és mostban készül. Nincs két egyforma koncert, két egyforma zenemű ebben a stílusban. A születő darabok az első hangtól az utolsóig improvizáltak, modern hangszerek és felszerelések teszik lehetővé, hogy egy gazdag, sokrétegű zenei szövet szülessen a hallgatóság szeme előtt, szinte a semmiből. A szférák Zenéjében ott lüktet a kozmosz élő szíve, hullámverései kisimítják az ember belső feszültségeit. A szűk létből kilépünk a tágas terekbe, képzeletünk messzi univerzumokat jár be, a Lélek ismerős, mégis lenyűgözően idegen tájait.

Fekete-Kiss Sándor tanulmányait a Bartók Béla Konzervatóriumban és a Liszt Ferenc Zeneakadémián végezte zeneszerzés szakon. Foglalkozik alkalmazott zenével is, számos országunkat, innovatív szellemi potenciálunkat népszerűsítő film zeneszerzője. A Szférák Zenéje alkotói módszer kifejlesztése mellett egy teljesen új zeneoktatási módszer is fűződik nevéhez, a HangDala, ami ugyanúgy működik felnőtteknél, mint gyerekeknél, és lényege a zenélés megszerettetése az éneklésen keresztül.

További információk: www.hangdala.hu

www.szferakzeneje.hu

Tömör Erzsébet a szünetekben a MET (Muscle Effect Therapy) rejtelmeibe vezet be mindenkit egyéni terápiás foglalkozás során.

Feliratkozni majd a regisztrációnál lehet!

További információ: www.metterapia.hu

Bárdos Adrienne a FELDENKRAIS módszert mutatja be a gyakorlatban is!

10 fős csoportokba a feliratkozni majd a regiszrációnál lehet!

Időpontok: ebédszünetek mindhárom napon és szombaton-vasárnap a kezdés előtt, 8.30-9.30 között

További információ: www.feldenkrais.hu

Éltető mozgásban

színes magyar portréfilm, 100 perc, 2006

rendező: Tóth Péter Pál

operatőr: Tóth Péter Pál

Robert Müntz homeopátiás gyógyszerész portréja.

Dokumentumfilm portré Robert Müntz osztrák, homeopátiás gyógyszerészről. Amellett hogy megismerkedünk a homeopátiás gyógyászat alapjaival, egy rendkívül sokoldalú ember gazdag életét láthatjuk. A negyvenes éveiben járó férfi zenésznek készült s innen már csak egy ugrás volt a hangszerkészítés. Aztán mégis késztetést érzett a családi hagyomány folytatására és gyógyszerész lett, de mert különbözni akart édesapjától, a homeopátiás gyógyszerkészítést műveli. Ehhez sokszor távoli földrészekre kell utazni alapanyagért. Hobbija még a régi autók és a rózsatermesztés. Elég ennyi a teljes élethez?