Könyvajánló

Bóna László: Intimitásaink – kettő az egyben: egy homeopátiától mentes és egy hozzá tartozó homeopátiás szemléletű könyv 

 (www.visvitaliskiado.hu)

Bóna László: INTIMITÁSAINK

KETTŐ AZ EGYBEN


MEGJELENT!!!!!

Írtam két könyvet, és egybetettem. Pontosabban írtam egy könyvet, és szétszedtem kettőbe, és egy kötetbe raktam.

Az intimitásról szól. Vagy szólnak. Mindketten. Arról, hogy mi is az, teljes terjedelmében, ha komolyan vesszük. És mik akadályozzák, mik gátolják azt. Hogyan lehet az akadályokat elhárítani az intimitás elől, ha az intimitást a teljes terjedelmében komolyan vesszük.

Azért bontottam az egy könyvet ketté, mert régóta foglalkoztat, hogy bármi, amit írok, az egy szűk, homeopátiás szakma számára érthető, vagy legalábbis azt hiszi a nem homeopátiás közönség, sőt a homeopátia ellenes közönség, vagy a homeopátia iránt nem-érdeklődő közönség, hogy amit írok, az nekik nem szól, és számukra nem érthető vagy nem érvényes. Az Intimitásaink című könyvembe kötött első könyv egy homeopátia-mentes könyv. Bárkinek szól, egy szó sem esik benne homeopátiáról. Az is a címe: Mentes. Mentes, mint a koffeinmentes kávé, cukormentes sütemény vagy mentes víz, ami attól mentes, amit beleraktak, vagyis a buboréktól, és így, mentesen az, ami eredetileg is lenne, víz.

Az Intimitásaink című könyvbe kötött első könyv homeopátia mentes, megérti az is, aki nem akarja, hogy köze legyen a homeopátiához. A második könyv a könyvben az Homeopátiás. Követi az elsőt, és hozzáteszi a homeopátiás szakmai olvasatot ugyanahhoz a témához, hogy mi akadályozza az intimitást és mi segíthet elhárítani a gátakat. Ebben sok ismert és új, ritka homeopátiás szerről is írok és a homeopátiának olyan irányzatairól, melyekről eddig magyar nyelven, magyar olvasóknak nem számoltak be, például az arborivital homeopátiáról, vagy a C4-es triturációkról, a közösségi gyógyszerkészítés szertartásairól.

Az Intimitásaink kötetbe egy évadnyi klubelőadásaim vannak beleszerkesztve, kiegészítve a Ki az ember? előadás-sorozatom részleteivel és egyéb előadásaim intimitásra vonatkozó részeivel.

A kötet végén az ismertetett szerek névmutatója is megtalálható.

Az Intimitások kötet megrendelhető a visvitaliskiado.hu honlapon, és megvásárolható homeopátiás rendezvényeken és a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság irodájában a 06-30-52-99-144-es számon, egyeztetett időpontban, a Budapest, 12. kerület. Királyhágó tér 1. magasföldszint 7-es szám alatt.

Bóna László

„… Állt a színpadon, magyarázott, tanított, eseteket elemzett, néha megcsörrent a telefonja, a haldokló apja beszélt benne, mondott neki pár nyugtató szót, egy-egy szert, meg hogy szedje be, milyen gyakran, néha közben ránk nézett, a közönségre, akik mindezt csöndben figyeltük, majd, mikor letette, minden alkalommal elnézést kért, még él, mondta, de haldoklik. Azt mondta: – Az egészség jó kapcsolat. Jó kapcsolat a többi emberrel, a természettel, az embernek önmagával és Istennel. Mind a négy kapcsolat kell az egészséghez. Kevesebb nem elég.”


Bóna László: A dolgok rendje

KIVONULÁSOM KÖNYVE –  és a megérkezésemé

Egy kis könyv – benne hetvenhat személyes történet. Hogy miként vonultam ki az irodalomból, és lett belőlem gyógyító, az egészség, betegség tanára. Pontosabban arról, hogy miféle utak nyílnak egy ember életében, és miféle törvények irányítják, hogy milyen utak záródnak le. És melyik út marad, melybe a többi is belefut.

A dolgok rendje nem kerül könyvkereskedelmi forgalomba. Számozott példányokban adom át annak, aki szerepel benne, vagy aki érdeklődik a könyv iránt. A kiadónál is meg lehet rendelni (www.visvitaliskiado.hu), de akkor is névre szóló számozott példányt kap, aki kér belőle. Személyesen beszélek a könyvben utamról, személyesen szóljon ahhoz, aki olvassa. Épp az idei Ünnepi Könyvhét hetében jelent meg, de nem került könyves sátrakba. 

Bóna László

Bóna László: Kapcsolatok alkímiája

RÉGI - ÚJ

AMI EGYKOR KÜLÖN VOLT - MOST EGYBEN VAN

A fémek és emberi kapcsolatok előadás sorozatom kilenc külön kis zsebkönyvben jelent meg több, mint tíz éve. Most újra lett szerkesztve mind. Hogy olvasmányosabb legyen. A szakmai részek külön mellékletbe kerültek. Új bevezető rész született és új zárszó. Néhány elavult rész kimaradt, néhány bonyolult rész egyszerűbbre lett fogalmazva. És a kilenc kis zsebkönyv egy kötetbe lett kötve. 

A könyv megrendelhető a visvitaliskiado.hu honlapon a kiadótól vagy a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság rendezvényein és irodájában.

Urtica urens • Ferrum metallicum • Cuprum metallicum • Cobaltum metallicum • Niccolum metallicum • Chromium metallicum • Manganum metallicum • Zincum metallicum • Zincum valerianicum, Valeriana officinalis• Stannum metallicum • Cypripedium, Carduus marianus, Myrica cerifera • Rumex, Caulophyllum, Gentiana lutea, Juniperus communis• Argentum metallicum • Selenium metallicum • Aqua marina, Luna, Asparagus officinalis • Aurum metallicum • Ascorbicum acidum, Sol • Platinum metallicum • Palladium metallicum • Bismuthum metallicum, Bismuthum subnitricum • Plumbum metallicum 

Vis Vitalis kiadó